Velkommen til Danskamatormusik

Og så kom jeg i gang. Velkommen til min hjemmeside og blog kaldet for danskamatormusik. Jeg hedder Niklas og dette er mit første rigtige indlæg her på siden, som er min personlige blog hvor I kan læse om alt mellem himmel og jord fra mit liv. For dem som ønsker at vide hvad bloggen her helt præcis går ud på med en kort indledning, så har jeg skrevet en omkring side, hvor jeg kort beskriver hvad man kan opleve og læse om her på bloggen.

For at gøre en lang historie kort og for at spare jer for noget tid, så er bloggen kaldt som den er grundet min store interesse for musik, hvor jeg blandt andet går meget op i diverse former for musik, hvor især indiemusik og at finde frem til nye bands er en af mine helt store passioner.

Jeg elsker at finde frem til nyt musik og lige så meget at finde frem til nye aspekter af musik folk kender i forvejen. Det er min helt store passion og også noget I kan læse en del om her på siden når jeg får skrevet nogle flere indlæg og for alvor kommer i gang med siden. Udover at læse om musik så vil jeg også skrive om mine andre interesser, som blandt andet dækker sund træning og motion, samt indretning af hjemmet og også uden for hjemmet, samt en masse andre emner ud fra hvad der rører sig i mit liv og hvad jeg interesser er mig for.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*