Tid til ny indretning i hjemmet

Min anden hobby som indretningsarkitekt har atter relevans igen. Denne gang er det dog ikke for en af mine kammerater, men i stedet for mig selv, hvilket gør det lidt mere spændende end normalt. Jeg har netop fundet en ny lejlighed jeg skal flytte over i. Jeg var egentlig glad for den nuværende, men den skulle desværre sælges så jeg var nød til at flytte ud af den. Det er dog ikke skidt det hele da jeg var så heldig at finde en endnu bedre lejlighed nærmest med det samme, som ligger mere centralt men samtidig også til flere grønne områder, hvilket er helt perfekt i forhold til min mål i forhold til løbetræning.

Den eneste ulempe ved det er dog at jeg skal have lavet markant om i min indretning. Den lejlighed jeg flytter ind i er egentlig i en ganske god stand, men der mangler dog nogle ting hist og her og den måde rummene er indrettet på lige nu er ikke noget jeg bryder mig om. For de fleste ville de fleste mene at det er ganske irriterende. Jeg kan dog godt lide det da det giver mig en mulighed for at udfolde mine drømme som indretningsarkitekt.

Det første jeg skal have gjort i den nye lejlighed er at få malet det hele. Det er noget ret gammel maling der præger lejligheden nu og det skal der selvfølgelig laves om på. Jeg har været ude og få fat i en ordentlig gang maling og skal faktisk allerede i gang med at lave om på det hele i løbet af weekenden. Når malingen er kommet på plads så gælder det om at få styr på møblerne. Jeg har egentlig nogle finde møbler nu, men nogle af dem trænger også til at få en tur maling og blive slebet ned. For nogle af møblerne ender det dog nok med at blive en helt udskiftning der skal til for at få det til at passe ind i tidens trend.

Det er et større projekt jeg har sat mig for, men jeg glæder mig dog i den grad til at komme i gang. Det er også en god øvelse for mig selv hvor jeg skal være kritisk over for den indretning jeg har lavet i min gamle lejlighed, lære af denne og tage hvad jeg har lært med over i den nye og forhåbentligvis få et endnu bedre resultat.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*