Om denne blog!

Hej og velkommen til danskamatormusik.dk. Dette er en kort velkomstside hvor du kan læse om hvad denne blog går ud på og hvad du kan forvente at finde her på siden. Bloggen er en personlig blog skrevet af mig selv, som hedder Niklas og er en stor fan af musik.

Her på siden vil du kunne finde en masse forskellige emner som jeg interesserer mig for. Som du måske har gættet ud fra navnet og ud fra at jeg lige har nævnt det, så er jeg en stor fan af musik, hvilket også vil være noget af det du vil kunne finde her på bloggen. Jeg er især glad for indiemusik og for at finde nye former for musik og talentfulde bands som verden måske ikke har fundet frem til endnu. Jeg spiller selv guitar og synger lidt i ny og næ, hvilket jeg har gjort siden jeg været ganske ung. Jeg er som nævnt stor fan af indiemusik, men er egentlig glad for mange typer af forskellig slags musik, lige fra klassisk til hård rock. Det jeg bedste kan lide ved musik er at finde frem til nogle aspekter ved musik som mange andre måske glemmer, som fx at tage en mainstream kunstner og finde nogle af deres alternative eller tidligere værker som folk ikke kan tro at kunstneren måske har lavet.

Musik er dog ikke det eneste der fylder noget i mit liv, selvom det til tider føles sådan. Jeg er også stor fan af træning og i at holde min krop ren. Dette fylder også en stor del af mit liv, hvor alt lige fra sund kost til styrketræning samt almen motion også vil være blandt de emner jeg vil komme igennem. Ud over det så er jeg bidt af en lille indretningshej og går meget op i at lave god indretning og i hvordan mit eget hjem ser ud. Det er derfor lidt nogle blandede emner I vil kunne finde her på bloggen og jeg kan næsten garantere at de ting jeg har skrevet ovenfor langt fra er det eneste I vil kunne læse om.