Mine kommende festivaldrømme

Som stor fan af musik, så er jeg også en stor fan at tage til festivaler. Jeg har altid været en stor fan af at tage til livekoncerter og gør det også stadigvæk i en stor grad. Koncerter er en fantastisk måde at opleve et band på den bedste måde og få det meste ud af at band. Selv bands man måske ikke normalt hører giver tit en hel fantastisk oplevelse når man hører dem live fremfor gennem en radio. Enkeltkoncerter er fantastiske, dog føler jeg at store festivaler giver noget helt særligt som man ikke skal overse. I år var jeg selv til Roskilde og Northside. Roskilde var som altid fantastisk. Dog var det første år for mig på Northside og jeg må sige at jeg blev positiv overrasket. For dem som kun har hørt om det, så tag evt. et kig på denne timelapse hvor man får et lille indblik i hvad Northside er for en størrelse.

Det er helt klart noget jeg skal til igen næste år og jeg syntes at det var fantastisk hvad der blev stablet sammen af bands. Næste år står den som altid på Roskilde og nu altså også Northside. Dog vil jeg også gerne et smut til udlandet. Jeg har fundet en mindre festival i England som hedder ’End of the Road’ som jeg har sat øjnene på. Det er en del mindre festival, som dog alligevel tiltrækker nogle helt fantastiske navne som falder nærmest perfekt ind med min musiksmag hvilket jo gør det endnu bedre. Der er også noget helt særligt ved mindre festivaler som gør at netop denne er et jeg har sat øjnene på.

En anden festival jeg også har tænkt længe på at tage til er Way out West festivalen i Sverige. Det er lidt nogle af de samme kunstnere som kommer til Roskilde, hvilket vi også så i år hvor mange af de samme spillede begge steder. Jeg har hørt rigtig meget godt om festivalen tror også at jeg har fået overtalt nogle af mine kammerater til at tage med næste år hvilket jeg ser meget frem til hvis det sker.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*