Mig og musikken

guitarJeg er langt fra den eneste som går meget op i musik og som også selv spiller musik. Dette er der også en grund til og der er nærmest ikke nogen der stiller skeptiske spørgsmål til folk som går op i musik. Det er dog også klart, for har du nogensinde mødt nogen der ikke kan lide musik?

Musik er lidt ligesom mad, det er ikke sikker at alle kan lide det samme, men alle har præferencer og alle kan også lide det på et eller andet plan, dog er der selvfølgelig forskel på hvor meget man kan lide det. Jeg er tit blevet spurgt om hvorfor jeg er så glad for musik som jeg er og min tilgangsvinkel til musik. Jeg har tit tænkt over det og forsøger nu at få det lidt ned på skrift. Jeg tror at det er de mange aspekter ved musik der gør at jeg kan lide det som jeg kan. Musik er en kunstform og som for eksempel ved malerier, så er det øjnene der ser på det som afgør hvordan et værk bliver bedømt. Det er det samme for mig ved musik. Alle har forskellige måder at lytte til musik på og tolker musik på forskellige måder. Det kan fx godt være et folk mener at en mainstream popkunstner er ganske forfærdelig at høre på, men så har denne kunstner måske ting i deres musik som kendertegner dem eller tidligere b-sider som ingen har lagt mærke til eller hørt om som kan give et helt nyt perspektiv på kunstneren. Dette er også noget jeg vil komme ind på senere her på bloggen, hvor jeg vil forsøge at finde nogle eksempler frem på netop dette fænomen hvor folk tit bliver overraskede over hvad der egentlig kan lægge i en kunstner, et nummer eller et instrument hvis man ser på det med lidt andre øjne.

Dette er blot en af mange ting der har gjort at jeg er så glad for musik som jeg er. Jeg er vokset op med musikken og har altid hørt det i hjemmet hvilket selvfølgeligt også har hjulpet på det en del. Samtidig så har det været med til at skabe en stor del af min vennekreds som jeg har i dag og været med til at hjælpe med i dårlige stunder såvel som at give et ekstra løft i de gode stunder, hvilket jeg altid vil værdsætte.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*