En weekend i indretningens tegn

indretning

Jeg har taget at afbræk fra musikken og i stedet for holdt en weekend hvor jeg har plejet mine andre interesser. Det hele startede fredag hvor jeg fik fri fra arbejde og kunne gå på weekend, hvilket jeg fejrede med at tage en god lang løbetur ude i skoven hvor vejret var overraskende godt. Herefter gik turen hjem til min gode ven Kasper, som jeg i løbet af noget tid har hjulpet med indretningen af sin nye lejlighed.

indretning

Det er en dejlig stor lejlighed Kasper har anskaffet sig med store lyse rum, men der manglede dog en del til indretningen hvilket han søgte hjælp hos mig til, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til da det er en af mine helt store hobbyer og noget som jeg gerne vil udvikle på.

Vi havde egentlig fået det meste på plads i forhold til mine ideer og hvad der skulle gøres ved lejligheden. Nu kom udførelsen hvilket er den hårde, men også den sjove del hvor man for alvor kan se resultaterne af det hårde arbejde man går igennem. I denne weekend startede vi med stuen som egentlig også er et af de vigtigste områder vi skal have færdiggjort. Vi startede med at male det hele og få gjort pudset op på loftet som også trængte til en tur. Herefter kom det til selve indretningen hvor møbler, malerier og andet blev sat på plads. Det hele gik hurtigere forventet, og endnu bedre, blev bedre end forventet hvilket jo kun er godt når man leger indretningsarkitekt.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*